Zpracovaná témata

pepřová omáčka pohlreich receptsmrkový likér recept
chilli con carne podle dity ppepřová omáčka pohlreich
třená buchta s rebarborouhouskový knedlík ze sušeného droždí
jak udělat klobásy z divočákakruti maso
jak zavařit guláš na dovolenounaložení masa na uzení do rychlosoli
domácí zavařené vepřové maso jednoduchý návod jak na tokřenová omáčka podle pohlreicha
co udělat z mletého masaknedlíky že sušeného droždí
zavařování hotových jídel do sklenic v mikrovlncepraganda dávkování
naložení špeku na uzeníjak zavařit polévku
svíčková z halaliuzená vepřová panenka recepty
bramborovy gulasdomácí klobásy z divočáka
recept na skopové klobásypomalu pečená husa podle pohlreicha
mrkvová polévka kluci v akcisrnčí plecko recepty
co uvařit z vepřové konzervybešamelová omáčka pohlreich
klobásy bez uzenípalačinky pohlreich
hrníčkový piškot na plechdietní jídla z králíka
svíčková z vepřového masa s halalidušená kapusta kluci v akci
zavařování pečeného vepřového masahovězí steak podle pohlreicha
pepřová omáčka kluci v akcisrnčí guláš kluci v akci
srnčí ragú podle pohlreichapepřová omáčka z barevného pepře
kluci v akci houskový knedlíkznojemská hovězí pečeně pohlreich
hovězí líčka na červeném víně kluci v akcizavařování polévek do sklenic
jak zavařit guláš do sklenicklobásy z králíka
mexicke fazolevepřová panenka v troubě v alobalu
srnčí medailonkysrnčí kýta na červeném víně pohlreich
zavařování vývaru v mikrovlnceomáčka ze zeleného pepře
irský rump steak receptzavařovani klobásy
jak naložit hovězí steakjak zavařovat uzené maso
zavarovani zelijak zavařit omáčky
zavařování zabijačkové polévkyzavařování polévek
recepty ze skopového masajablečný koláč od ládi hrušky
rychlá svíčková omáčka z halalijak naložit kuřecí stehna na na uzení
srnčí žebratřená buchta hrnkový recept
čaj z bobkového listu na cukrovkusekaná svíčková z halali
svíčková omáčka z halalisušení rýmovníku
zavařování masa do sklenic v mikrovlncelikér z rýmovníku
zavařování hovězího masajak dlouho vydrží zavařené maso na dovolenou
puklice na vavřínusrnčí maso a nemoci
srnčí panenkarýmovníkový sirup za studena
crisp talíř receptyzavařování krůtího masa
hovězí na houbách kluci v akcirychlosůl praganda kaufland
žampionová omáčka k masu podle pohlreichabešamel podle pohlreicha
třený hrnkový koláčjak zavařit uzené maso
plánek na výrobu čmelínafalešná svíčková z halali
nová diskuze

Zavařování hotových jídel do sklenic

 Jan

Při zavařování čehokoliv v mikrovlnce, nikdy neutahuji šroubovací víčko silou, neboť zahříváním na vysokou teplotu hrozí, že se ze sklenice stane granát, který je schopen nejen způsobit prasknutí sklenice, ale i zdemolovat dvířka mikrovlnky. Víčko se dotahuje tzv. na doraz, ihned po ukončení sterilizace. To by ale mělo platit při sterilizaci i troubě, zavařovacím hrnci, apod.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Zavařování hotových jídel do sklenic

 Milda

Pokud je pokrm správně zavařen a víčko pevně drží na skle, tak je jedno, kde ho uskladníte, jestli v lednici nebo ve spíži. Vydrží nezávadný roky. Otázka je jaké budou chuťové dojmy z tohoto pokrmu. A v tom by chladnička mohla hrát významnou roli.
Jak známo, tak nositelem chuti v pokrmu je tuk a ten může časem měnit své chuťové vlastnosti, právě vlivem vyšších teplot a světla. Chladnička oběma těmto faktorům zabrání a může tak přispět k lepší chuti zavařených jídel.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

nejčtenější články