Facebook Síť X Pinterest email tisk

Zpracovaná témata díl 2.

domácí vepřové maso ve vlastní šťávě
dýňový olej a jeho učinky
e338
gumička
herpesin alkohol
holtova mast jak dlouho používat
hospodský nakládaný hermelín
houskove knedliky ze suseneho drozdi
houskový knedlík se ze sušeného droždí
hovězí na česneku se spenatem kluci v akci
hovězí na kontaktním grilu
hovězí steak v kontaktním grilu
hovězí svíčková na z halali
hrnickova tvarohova buchta na plech
hrnkový koláč s pudinkem
hrušky v rumu
ichtyol mast
jablečná marmeláda z pekárny
jablečná povidla z pekarny
jablečný čaj z bobkového listu
jablecny dzem z domaci pekarny
jak inhalovat just olej z 31 bylinky
jak se zavařuje uzene maso
jak si vyrobit pernikove koreni
jak správně zavařit uzené na maso
jak uchovat loupané ořechy
jak uchovat loupané vlašské ořechy
jak udělat kvásek ze sušeného droždí
jak udit domácí klobásy
jak uskladnit loupané s ořechy
jak uskladnit rýmovníku
jak užívat domácí sirup z z rýmovníku
jak vyrobit lopuchový výluh
jak vyrobit mastičku na lupenku
jak začíná pásový opar
jak zavařit bůček
jak zavařit hovězí polévku
jak zavarit jídlo
jak zavarit jidlo do sklenic
jak zavařit jídlo do sklenice
jak zavařit maso na dovolenou
jak zavarit omáčku
jak zavarit omacku
jak zavařit omacku
jak zavařit polévku do sklenic
jak zavařit syrové maso
jak zavařit uvařený pokrm
jak zavařit vyvar do sklenic
jak zavarot uzene maso
jak zavařovat domácí klobásy
jak zavarovat uzenou kytu
jak zavřít guláš
jak zpracovat listy rymovniku
jake jidlo po narkóze
jakou zvolit odrůdu révy
jednoduchá svíčková s z halali
jehněčí klobásy
jidlo do sklenice
jídlo do sklenice
jírovcová mast návod
k čemu slouží pletové mléko
kaštanová tinktura použití
kde koupit kyselinu fosorečnou
klobasy recepty
klobasy z bucku
klobasy z divocaka
kluci v akci srnčí kýta na víně
knedlík že sušeného droždí
knedliky z droždí pomer
kocka a drbani lizani krku
kocka ma natekly vicka a strupy na hlave a usi
Kolem dokola
kolik má být srdeční tep
konzervace masa ve sklenicích
křenová omáčka od babičky hovězí
křenová omáčka s vejcem
krutí rychlosul
kuře na parice kluci v akci
kyselina fosforecna
kyselina fosforečná vzorec
nové příběhy

Zavařování hotových jídel do sklenic

Bláža

Ne, Zavařuji úplně běžně jídla s bramborami i cibulí a zahuštěná moukou. Potřebovala jsem poradit jak na zavařování v mikrovlnce, protože nemám v tento okamžik moc času, ale DOBŘE (s masem na 2x) zavařené jsou v pohodě vlastně možná všechna jídla. :-) :-)

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Zavařování hotových jídel do sklenic

Jan

Při zavařování čehokoliv v mikrovlnce, nikdy neutahuji šroubovací víčko silou, neboť zahříváním na vysokou teplotu hrozí, že se ze sklenice stane granát, který je schopen nejen způsobit prasknutí sklenice, ale i zdemolovat dvířka mikrovlnky. Víčko se dotahuje tzv. na doraz, ihned po ukončení sterilizace. To by ale mělo platit při sterilizaci i troubě, zavařovacím hrnci, apod.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Zavařování hotových jídel do sklenic

Milda

Pokud je pokrm správně zavařen a víčko pevně drží na skle, tak je jedno, kde ho uskladníte, jestli v lednici nebo ve spíži. Vydrží nezávadný roky. Otázka je jaké budou chuťové dojmy z tohoto pokrmu. A v tom by chladnička mohla hrát významnou roli.
Jak známo, tak nositelem chuti v pokrmu je tuk a ten může časem měnit své chuťové vlastnosti, právě vlivem vyšších teplot a světla. Chladnička oběma těmto faktorům zabrání a může tak přispět k lepší chuti zavařených jídel.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Zavařování hotových jídel do sklenic

Jiří

Zavaruji ale pokud mozno mam v ledničce. VYdrží svickova i bez ni ?? Děkuji

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Zavařovaní uzeneho masa

Antonín

Při zavařování uzeného prostě převařit vodu a jestliže chcete dochutit přidejte celý stroužek česneku, sůl, nebo čili papriku, zalejte tak 1 až 2 cm pod okraj na 100 stupnů celsia 1 hodina vyndat a postavit na víčko hotovo

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Zavařování hotových jídel do sklenic

Karel

Jak dlouho zavařování segedínský guláš z bůčku a jak dlouho vydrží v mrazáku

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Zavařování hotových jídel do sklenic

Venas

Měl jsem do dneška zavařený hovězí guláš kde byl nastrouhaný brambor i mouka a nic mu ani po 3 měsících nebylo. Tak nevím jestli je pravda to, že začne kysat. Možná je to pravda, ale mně vydržel bez úhony.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Zavařování uzeného masa do sklenic

Zdeňka Rektoříková

Zavařuji na 100 stupňů jeden den a druhý den opakuji, když jsou sklenice vychladlé. Zavařuji do sklenic Omnia se zamačkávacím víčkem omnia, šrouubovacím sklenicím moc nevěřím, akorát teď sklenice Omnia nejde sehnat.
Úspěšné zavařování, zdraví rektoříková

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Skopové klobásy

Milda

Skopové klobásy, jaká lahoda. Hmmm. Jejich uzení je ale umění. Nejdříve musíte vyhřát udírnu na teplotu 70°C. Pak do udírny rezvěste klobásy a půl hodiny je nechte při otevřených dvířkách vysychat. Poté udírnu zavřete a klobásy uďte po dobu 8 hodin. K uzení použijte suché dřevo ovocných stromů bez kůry nebo dřevo bukové.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Skopové klobásy

Michal

Dobrý den. Můžete mi poradit, prosím, na kolik stupňů a jak dlouho udit skopové klobásy? Budu moc rád za radu.

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Pepřová omáčka pohlreich recept

ivanka

pepřová omáčka se nedělá z černého pepře ale z nakládaného zeleného pepře. Je to o zcela jiné chuti.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Zavařování hotových jídel do sklenic

Kamča

Sterilizace hotových jídel umožňuje jejich uchování po dlouhou dobu. Zavařené jídlo vydrží měsíce.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Zavařování hotových jídel do sklenic

Věra Agnes Vimpelová

Mám dotaz, jak dlouho vydrží zavařené hotové jídlo? Chci to zavařovat v troubě.

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Pepřová omáčka pohlreich recept

Dana Rezlová

Chtěla bych vědět, jestli celý pepř na pepřovou omáčku mám podrtit před použitím, eventuelně částečně povařit.

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Čaj z rýmovníku

Helička

Já čaj z rýmovníku nevařím. Pouze když ráno cítím ucpaný nos, utrhnu lístek rýmovníku přelámu a vytřu s ním nos několikrát. Nevo jenom potřu pod nosem. Osvědčeno-zabírá.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

novinky a zajímavosti

Chcete odebírat naše novinky?


Dokažte, že jste člověk a napište sem číslicemi číslo osm.